top of page
Elsje Meijler X Brand Portraits-1.jpg

MAAK OPTIMAAL GEBRUIK VAN JE JAARPLANNER

Houd al je lijstjes, planningen en notities bij elkaar in één boek. De jaarplanner heeft verschillende onderdelen. Ben je opzoek naar tips en inspiratie hoe je jouw jaarplanner optimaal kan gebruiken? Klik op de knop en lees meer!

Elsje%20Meijler%20X%20Brand%20Portraits-

5 TIPS VOOR LEUKE VERRASSINGEN
DIE MINDER IMPACT OP HET MILIEU HEBBEN

Je doet je best om een cadeau uit te zoeken waar iemand blij mee gaat zijn. Nu veel mensen bewuster bezig zijn met het kopen van spullen heeft het cadeau moment een extra lading gekregen. Want wat zet je op je verlanglijstje als je geen spullen nodig hebt? En wat geef je als iemand niets wil?

Elsje%20Meijler%20X%20Brand%20Portraits-

LETTERS TEKENEN,
HOE DOE JE DAT?

Je ziet het steeds vaker voorbij komen. Handlettering. Het ziet er prachtig uit, en is zowat een kunstwerk. Maar hoe doe je dat nou? Hier zijn 5 tips voor jou om goed van start te gaan...

de_groene_planner_3.jpg

AFTER LIFE SCENARIO

Wij hopen natuurlijk dat je ontzettend veel plezier hebt van de producten van De Groene Planner. Dat je ze jaren kunt gebruiken en dat je blij bent met de kwaliteit. Toch kan er een moment komen dat het product volgeschreven, op of aan vervanging toe is. Dan is het goed om te weten waar het product van gemaakt is en hoe jij dit het best kunt recyclen.

 

Klik op onderstaande knop om de

after life scenario's en gedetailleerde product informatie van al onze producten te bekijken.

bottom of page