top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN

VERZENDEN

M.u.v. van speciale acties leveren we (mits anders aangegeven op de product pagina) 1-3 werkdagen na de bestelling. Deze indicatie is ondervoorbehoud van eventuele vertraging bij onze verzender. We verzenden onze pakketjes in Nederland en België met PostNL.

RETOUR / RUILEN

Ben je niet tevreden over je aankoop? Of is een product niet goed aangekomen? Dat is natuurlijk niet de bedoeling en dat vinden we heel jammer. Stuur een bericht naar contact@degroeneplanner.nl met jouw ervaring. Dan sturen we jou de benodigde informatie om de retourzending in orde te maken. Je kunt een product binnen 2 weken na bezorging retour zenden. Eventuele retour/verzendkosten worden vergoed door De Groene Planner.

PRIVACY BELEID

Persoonlijke gegevens zijn alle gegevens met welke jij direct of indirect te identificeren bent. Met persoonlijke gegevens verwerken bedoelen wij, verzamelen, bijwerken, ontvangen en gebruiken. Wij verwerken jouw persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden: Verwerken van bestellingen, contact met jou opnemen, we kunnen jou op de hoogte houden van wijzigingen en de status van onze diensten of producten, nieuwsbrieven versturen als je dat wilt, algemene nieuwsberichten. We gebruiken persoonlijke gegevens alleen voor de noodzaakelijke doeleinden. We verkopen jouw persoonlijke gegevens niet aan derde partijen. 

Zijn jouw gegevens niet correct, wil je ze aanpassen of wil je weten welke persoonlijke gegevens wij van jou precies verwerken? Stuur een bericht naar contact@degroeneplanner.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

BEDRIJFS GEGEVENS

Handelsnaam: De Groene Planner

Eigenaar: Elsje Meijler

Contact: contact@degroeneplanner.nl

Locatie: Hilversum

KvK-nummer: 80710050

BTW-identificataienummer: NL003482829B65

bottom of page